daen

Ny tidsregistreringsapp til Business Central!

Vi har udviklet en ny tidsregistreringsapp til Business Central!

Vi plejede at bruge meget tid og energi på at registrere vores timer, men så udviklede vi BusinessGo Time Tracker appen. Appen har gjort det nemmere for os at registrere timer direkte på mobilen og sørger for vi ikke glemmer nogen timer. 

Appen downloades til vores mobile enhed, hvor vi, via et let gennemskueligt layout, kan registrere vores timer på sager og sagsopgaver med tilhørende kommentarer. Timerne bliver ved registrering direkte overført til administrators godkendelseskladde i Business Central. Efter godkendelse bogføres timerne som forbrugsposter på de respektive sager og er klar til fakturering.

Er du interesseret i vores Time Tracker løsning så klik nedenfor.